24.7.07

Vihdoinkin kissoja!!!

Tänään tapasin vihdoinkin susyq:n ja Naunan kissat!!! Jippii! Kyllä olivat kivoja kavereita, vaikka isoja olivatkin. Minun piti lähteä susyq:n ja hiljan kanssa kaupungille, kun siellä oli kuulemma korttikauppias, mutta en millään malttanut. Naunan mummolassa oli yksinkertaisesti niin kivaa kissojen seurassa. Vaikka olivat hilja ja emäntäkin kuulemma tehneet kaikkea kivaa kaupungilla. Emäntä oli ostanut vaatteita ja kaikenlaista kivaa! Tosin hilja oli kuulemma syönyt kinkkupizzaa, sitä en olisi tahtonut kyllä nähdäkään! Pääsen kuitenkin kuulemma vielä huomenna käymään kaupungilla ennen kuin jatkan matkaa nevan luo Iisalmeen.


Laura kuvasi minua tänään aika runsaasti, kun olimme käymässä mummolassa. Kissoista tummempi on Ernesto, joka on jo kuulemma todella vanha kissa. Ikää sillä on jo yli 19 vuotta. Punainen taas on Miukumauku. Miuku vaan kavereiden kesken ja kavereitahan me nyt ollaan :) Miuku on vasta 8 -vuotias. auralla on mummon luona paljon kivoja leluja. Pääsin mukaan muun muassa prinsessaleikkiin. Minua harmitti kovasti, kun olin unohtanut kruununi emännän kotiin, mutta onneksi sain kauniin kultaisen kruunun lainaksi. Kokeilin myös rakennushommia nosturilla. Se on kuulemma Naunan serkun vanha. Pääsin myös hienon hepan selkään ja tutustuin nuken akvaarioon. Se oli aika veikeä. Kun painoi nappia, kalat alkoivat uida pallon perässä. Poltimme myös hyvän tuoksuista tuoksulyhtyä. Tuoksu taisi olla omena, nami!!! Laura esitteli minulle myös erään oikein rakkaan ystävänsä, manukissan, jonka kanssa pääsin riippukeinuun päiväunille. Manu on kuulemma Lauran ihan ensimmäinen ystävä ja matkannut tänne Italiasta saakka.





Nyt täytyy kyllä ehtiä nukkumaan, sillä huomenna on edessä kiireinen päivä. Kaupungilla kiertelyä ja sitten taas matkaan. Tänään nukunkin muuan herra Hakkaraisen kanssa, kun Nauna tahtoi jäädä mummonsa luo yöksi.



Ei kommentteja: