3.7.07

Joen Kaupungissa 3.7





heipä hei, minä täällä taas. Tänään minä kävin Joensuussa ! Olipa hauska reissu, oltiin koko päivä eikä vain puolta niinkuin Lieksassa. Menimme taas sillä kolisevalla rämisevällä Junalla. Tää kuva on jostaiin puistosta.. olikohan keskuspuisto ? ei tälläinen pikkupossu voi kaikkea muistaa:) mutta kumminkin siellä oli hirveästi linja-autoja ! kokoajan niitä körötteli ohi. Vähän eri meininkiä kuin Nurmeksessa !



Minä ihmettelin että mikä se Joensuu oikeen meinaa ? onko siellä joku iso Joe jonka suussa sitä ollaan ?? En minä ainakaan mitään suuta huomannut.. Mutta toisaalta onko se joku Joki minkä suussa sitä ollaan ? hmm, monimutkaista ! siellä kuitenkin oli joku joki ja siellä me katseltiin laivoja, nekin oli valtavia ! ja kelluivat vielä mokomat ! :)
Välillä me siellä istuskeltiin ja syötiin jätskiä. Minäkin sain maistaa ! sitten kyllästyin pelkkään istuskeluun ja menin seikkalemaan nurmelle. Nurmi oli kivan kosteaa kun muuten oli niin läkähdyttävän kuuma päivä !
Junassa kulkeminen on muuten tosi jännää, pitää ostaa ihan liput ja kaikkea !

Taas me oltiin siellä soppailemassa (eli siis keittoilemassa) nyt ei ollu niin paljon pusseja kun eilen mutta oli niitä silti ! siellä välissä minä kurkistelen !
pahoitellaan emännän kanssa kuvien vähäistä määrää koska kamerasta loppui patteri !







Marika kertoi että saatan jo huomenna lähteä seuraavalle kaitsijalle. ( oli kuulemma unohtanut kysellä osoitetta, hajamielinen kun on ;) )
mutta eiköhän me keritä aamulla vielä touhuilla ja täyttää passi, ja kaikkeam uutakin kivaa:) harmi ettei sinne uimaan ehditty, jospa jossain muualla.
tänään ei keritty muuta puuhailla, aamulla herättiin jo kuudelta joten taidan lähteä jo nukkumaan, alkaa hieman väsyttää :)

Ei kommentteja: