25.7.07

Seikkailuja ja lähdön haikkeutta!

Hei!
Persikka on nyt matkalla kohti Iisalmea, jonne hänen pitäisi saapua huomenna tai viimeistään perjantaina. Ennen lähtöään persikka saneli vielä tämän päivän tapahtumista jutun tänne blogiinsa, jonka lupasimme julkaista tämän illan aikana. Hyvää matkaa persikka ja odottelemme innolla kuulumisiasi jatkossakin!
Susyq ja Nauna

Viimeinen päivä Joensuussa
Tänään oli sitten viimeinen päivä Joensuussa ja pääsin vielä kerran kaupungille, ennen kuin lähdin jatkamaan kohti seuraavaa majapaikkaani Nevan luo. Ajoimme tänään bussilla juna-asemalle, jossa pääsin ihailemaan hienoa, vanhaa veturia. Tapsimme myös hilja siellä. Susyq nosti minut myös sen kyytiin ihailemaan maisemia korkeammalta. Hirmuisen jännää! Sieltä jatkoimme Ilosaareen. Ilaihduin kovasti, koska siellähän on se kuuluisa rokki!!! Mutta voi harmi, senhän onkin kuulemma ollut jo melkein kaksi viikkoa sitten eikä sitä edes järjestetä enää Ilosaaressa. Meinasin kuitenkin pulahtaa hieman Ilosaaren uimarannalla, kun se vesi näytti niin houkuttelevalta ja aurinko paistoi lämpimästi, mutta vesi olikin hirmi kylmää, sorkat ihan jäätyivät. En sitten uskaltanutkaan ihan uimaan, kahlasin vain hieman. Katselimme myös Ilosaaressa Joensuun kuuluisaa Suvantosiltaa, joka on hiljan suuri suosikki. Luulen, ettei hän tainnut kuitenkaan tarkoittaa sitä oikeasti naurusta päätellen. Sitten menimme torille, jossa esiintyi joku kansanmusiikkiryhmä. Todella kivaa musiikkia. Kävimme myös korttimyyjän luona ja emäntä ja hilja tekivät ostoksia molemmat. Minäkin pääsin tutkimaan erilaisia kortteja.




Sitten alkoi jo olla kova jano ja päätimme käydä juomassa jotain kylmää emännän lempi kahvilassa. Listalla olisi ollut houkuttelevan näköinen juoma, kesäpersikka, mutta susyq ei antanut tilata sitä. Olen kuulemma alaikäinen. Sain sitten maistella emännän ja hiljan juomista. Ne olivat oikein herkullisia. Haastattelin myös Nauran uutta pupua maailmanmatkaajan tehtävään, mutta kotona Nauna päätti kuitenkin pitää Unelma Lörppäkorvan kotona luonaan ja lähettää matkaan jonkin toisen lelun.


Sitten pääsimmekin hirmuisen jännään paikkaan! Nimittäin ajelulle kaupunkijunalla. Ajoimme Sillä jokiasemalle. Matkalla nappasimme pari kuvaa, joissa ihailen paikallisia nähtävyyksiä, kirkkoa ja Joensuu Areenaa. Jokiasemalla pääsin poseeraamaan ihka aidon merirosvon kanssa. Olikohan se se Johnny Depp, josta emäntä on puhunut. Ainakin se näytti kovin samalta kuin siinä emännän kortissa. Pääisin myös leikkimään tuulimyllyyn. Olo oli kuin Hollannissa, vain tulppaanit puuttuivat. Persikka Don Quijote! :) Sen jälkeen olikin aika palata kotia kohti. Kävimme vielä matkalla kirpputorilla.




Sitten olikin aika pakata tavarat ja hyvästellä Nauna sekä kiiruhtaa postiin. Matka jatkuu taas uusiin seikkailuhin. Joensuu vaikenee! <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sainpas luettua kaikki kuulumiset. Persikalla on ollut tosi paljon toimintaa, kiva juttu! :) Hieno se huivikin! :)

Sini kirjoitti...

ooh, oikea merirosvo, vaikkei tainut kyllä deppi ollakkaan ;D. Silti kade!