21.7.07

Miitti päivä! Kulttuuria tarjolla :)

Tänään sitten on vihdoinkin kauan odotettu miittipäivä!! Jee! Hurjan jännää! Aamulla autoin Miimiä tiskien kanssa ja leikin samalla vaahdon kanssa. Se oli kivaa!! Hih! Aamiaisen jälkeen lähdimme käymään kaupungilla. Mico-san sai vihreän hiusvärin. Aika hassua, vihreät hiukset. Vaikka vihreä on kyllä aivan erinomainen väri! Pukee tällaista pientä possuakin, olisin mielelläni kokeillut väriä, mutta susyq ei antanut. Se ei kuulemma sovi sieville possu-neideille. Sitten pääsimme hauskaan kahvilaan missä myytiin eri värisiä ja makuisia popcorneja. Oli kyllä vaikea valita paras maku. Nauna ja Mico päätyivät kokeilemaan useampaa värikästä makua. Ne olivat kyllä kaikki hirmuisen hyviä. Kävimme samalla reissulla kulttuurikioskissa ostamssa liput huomiseksi kesäteatteriin! Se kuulostaa todella kivalta!!! En millään malttaisi odottaa. Se on kuulemma joku lastennäytelmä, joka kertoo jostain kissasta. Onkohan siinä possuja? Toivottavasti! Huomenna kerron sitten tarkemmin. Susyq ja Nauna kertoivat, että se paikka johon menemme on tosi kiva ja saan tavata siellä kivoja uusia ystäviä. Kaupungilta palasimme kotiin syömään spaghettia ennen miittiä, se oli hurjan hyvää ja kuulemma ihan kuin Italiassa



Ruoan jälkeen oli sitten aika lähteä miittiin. Tapasimme taas hiljan kahvilan edessä ja menimme sitten sisälle. Se oli aika hieno kahvila ja se sijaitsi sellaisessa nätissä vanhassa talossa. Mukaan miittiin tuli lisäksi ramona. hänelläkin oli vihreää hiuksissa. Taitaa olla ihan trendi postcrossaajien parissa. Susyq please, mä tahdon myös! (susyq pudistaa taas päätään). Kahvilassa pääsin herkuttelemaan hauskalla jäätelöllä, joka oli pakattu kivaan Pluto mukiin. Pluto on kuulemma yhden kuuluisan hiiren koira. Pääsin tutustumaan siihen uuteen Harry Hotter (vai mikä se nyt taas olikaan?) kirjaan. Se eilen odottamani Potterin (kiitti avusta, susyq) ilmestyminen tarkoittikin kirjaa ja hiljan piti vielä itse hakea se kaupasta. Emäntä sai lainaan hiljalta vanhempia Pottereita ja aikoo kuulemma lukea ne kaikki. Aika paksuilta ne näyttivät ja taitavat olla aika jännittäviäkin. Otin sitten kuvan muistoksi miittiporukasta ja itse poseerasin Naunan ja Micon kanssa! Toivottavasti pääsen johonkin miittiin vielä uudelleenkin.



Jatkoimme kahvilan sulkeuduttua matkaa torille. Pääsin leikkimään leikkipaikalle. Hilja auttoi minua ratsastamaan hirvellä, kun en millään meinannut yksin pysyä sen kyydissä. Sain myös auttaa Miimiä postittamaan joitakin kortteja. Sitten säikähdin ihan kamalasti! Siis IIIIIK!!!! Iso susi istui kaikessa rauhassa torin laidassa eikä kukaan tehnyt mitään. Pujahdin emännän laukkuun äkkiä piiloon. Emäntä ja muu miittiporukka kuitenkin vakuuttivat minulle ettei sitä sutta tarvinnut ollenkaan pelätä, vaan se on oikein kiltti. Lopulta uskaltauduin sen olkapäälle poseeraamaan ja tottahan se oli. Tosi kiva susi! Ihan turhaan pelkäsin. Joitakin muita susia kannattaa kuulemma varoakin, mutta niitä ei kyllä sitten näe kaupungissa. Kuulin että kun tämän suden polvea taputtaa, se tuo onnea jälkikasvun suhteen. Sitä piti tietysti kokeilla. ;)
Susi kosiomatkalla
On tässä voima, outo taika, sen saa, jos sutta koskettaa.
On taattu rakkaus, onni aina, kun matkaa tästä jatkaa.

Koska olen Prinsessa, päätin kokeilla yrittää löytää unelmieni prinssin torilla vetelehtineiden sammakoiden joukosta, mutta vaikka pussasin jok'ikistä, ei prinssiä vaan kuulunut. Höh! Sitten tapasin varsin hauskan kalan, Antti Ahvenen. Kerroin hänelle kohteliaasti, ettei puistossa ole oiken sopivaa syljeskellä, kuten hän tuntui koko ajan tekevän. Minulle kerrottiin sitten, ettei se Antti sittenkään syljeskellyt vaan onkin suihkulähde. Syljeskelyltä se kyllä minusta näytti. Ja Antin kaveri on varmaan tosi köyhä, kun sillä ei ollut ollenkaan vaatteita päällä. Sitten suuntasimme vielä kauppaan hakemaan jäätelöt ja jotain salsaa illaksi.


Kotimatkalla kävimme yhdessä kaupassa, jossa pääsin Naunan kanssa ajamaan pienellä junalla. Se oli aika kivaa. Susyq oli ostanut meille salaa yllätykseksi Kinder munat. Kylläpä ne olivat herkullisia ja sieltä sisältä löytyi todella hauska yllätys! Otin heti kaverin reppuselkään.

Illalla sitten herkuteltiin taas. Saimme karjalanpiirakoita ja pääsin paistamaan ihan itse munkkeja. Kylläpä ne maistuivat hyvälle. Susyq teki minulle oman ihan pienen, jonka nautin kauniista astioista teen kera. Astiat on kuulemma tuotu Naunalle lahjaksi Tukholmasta saakka. kuppi oli juuri minulle sopiva! Muut söivät sitten hieman isompia munkkeja, yhtä isoja kuin minä. :D

Hyvää yötä, nyt väsyttää niin paljon, etten jaksa enää tänään lisätä kuvia, mutta huomenna sitten heti aamusta. Nyt kömmin taas Naunan kainaloon köllöttelemään. Huomennakin on kuulemma luvassa vaikka mitä jännää puuhaa! En malttaisi odottaa!

Edit. Kuvat lisätty :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voin taata, että lykästää pikku possuakin. Susi on aika naistennielijä ;)

T:H.O
Se toinen suden äideistä