28.7.07

Puuveistoksia ja paloautoja...

Terve taas!

Tänään perjantaina me pyöräiltiin Nevan kanssa kaupunkiin, koska Nevalle oli tullut postipaketti. Miksiköhän se ei tullut laatikkoon asti? Noh, tulipahan siinä samalla nähtyä kaupungin keskustaa. Lisäksi Neva kävi kaupasta hakemassa jäätelöt. Ne oli halvimmat mahdolliset ja makukin oli sen mukainen, hyh. Pihi tyyppi!

Kotimatkalla me piipahdettiin Koljonvirran leirintäalueella puu-ukkoja katsomassa. No, oli siellä kyllä paljon eläimiäkin. Kävin jopa kahden karhun kanssa tanssimassa, hihii!


Siellä oli myös tosi iso puusotilas. Sillä oli pyssyt ja kaikki!


Kotosalla minä pääsin vihdoin leikkimään Nevan pikkusiskon kanssa. Me leikittiin leikkimökissä kotia. Harmi vaan ettei Neva ollut ottamassa kuvia, se ryökäle!
Janitan kanssa oli hauskaa! Neva sanoi että se suuttuu aika helposti, mutta onneksi leikit leikittiin sopuisasti!

Illemmalla Neva näytti minulle paloauton, jonka Nevan isä oli ostanut aikoinaan. Se oli jo aika vanha ja huonossa kunnossa, joten palolaiset uskalsivat luopua siitä. Tällä hetkellä se ei toimi ollenkaan, siinä on kuulemma joku iso vika. Se vain lojuu katoksen alla käyttökelvottomana :( Mutta pääsin sentään kokeilemaan sitä, vaikkei se liikkunutkaan. Ohjaaminen olisi kyllä tuottanut vaikeuksia, en meinannut ylttää edes rattiin tai vaihdekeppiin!


Sisätilat autossa olivat melko sotkuiset. Kuulemma Nevan pikkuveli on leikkinyt autossa ja sotkenut paikat, mutta enpä usko... :)


Eipä sen kummempia tänään. Huomenna me häivytäänkin Nevan tädin luokse, täytyy muistaa ottaa kamera matkaan!

Ei kommentteja: