9.7.07

Ajankulua ja yllätys...




Hei vaan.Minä täällä taas.
Tänään jäin yskin kotiin päiväksi.Aikaa oli kulkea ja ihmetellä.Aikaa kun oli lähdin tutkimaan paikkoja ominpäin.
Ensin kohtasin Pupu Herran kissoineen.Pupu Herra kertoi tulleensa perheeseen jo vuosia sitten pääsiäisenaikaan ja kissat hän toi mukanaan.Pääsiäisenä hommia riittää,kun pääsiäisyllätyksiä saa jaella lapsille.Muuten vuosi sitten kuluu kädet taskussa perheen touhuja ihmetellessä.Kissoilla oli venyttelyhetki juuri kun osuin paikalle.Käy kuulemma jatkuva lötköttely selän päälle.
Tämän jälkeen kohtasin matkallani kaksi kaunista sorjaa kukkaisneitoa.Olivat juuri vedennouto reissussa.Vaihdoimme puutarhanhioto vinkkejä ja ajatuksia.

Kuljettuani jonkin matkaa löysin tyhjän linnun pesän.Ihmettelin kovasti ,missä lintu oikein on.Kuinka se on voinut jättää munat vartioimatta ja hautomishommat kesken.
Välillä kävin tarkistamassa ajankulun kellosta.Tuntui kuin viisarit eivät kulkisi ollenkaan eteenpäin.Nyt ymmärrän mitä on odottavan aika.Koskakohan se emäntä oikein tulee...








Löysin myös Maalaishiiren ja Kaupunkilaishiiren.
Siinä he istuivat hyväntuulisesti vierekkäin rupattelemassa.Rohkenin kysyä olivatko he nähneet lintua jonka munat olivat pesässä.
Mutta eivät hekään ole lintua tavanneet.







Kukkien keskellä näin outoja,värikkäitä perhosia.
Hekään eivät olleet lintu nähneet.Eivätkä he osanneet kertoa koska emäntä tulisi kotiin.
Jatkoin matkaani ja tapasin Ketun makoilemassa piparkakkutalon katolla.Vilpoinen katto oli oiva paikka kuumaa kehoa vilvoitella.Siinä ketun kanssa jutellessa Paperihiiri kömpi arasti ottamaan selkoa kuka oikein ovella jutteli.
Mutta eivät osanneet kettu eikä paperihiiri kertoa missä lintu on tai koska emäntä tulee.
Sitten kuulin avaimen kääntyvän ulko-ovessa.Sieltä tuli emäntä ja isäntä.Olivat ostaneet liput The Whon konserttiin illaksi. Ja minut otetaan sinne myös mukaan... -ai miten se lintu juttu.Täytyypä muistaa kysellä ,missä se oikein on.Mutta nyt tulee kiirus...
Nähdään huomenna taas...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vau, persikka pääsee keikalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Taas ollut kiva päivä Persikalla! Ja vielä konserttiinkin pääsi, vautsi!! :) Olisinpa itse pehmolelu ja saisin seikkailla ympäri Suomea :D