8.7.07

Pientä puuhastelua perheen kanssa





Hei,minä täällä.


Aamupäivällä sataa ripsi ,joten eilen suunniteltu rantareissu jää tekemättä.


Auttelin isäntää nettihommissa.Etsittiin ensin jotain sk-kot-tt-eria,sellaista mukavaa kaupunkipeliä.Meinaa isäntä sillä työmatkoja ajella.Minusta ne kyllä näytti aika isoilta ja avoimilta kulkuvempaimilta.Voisi tälläinen kevytrakenteinen lentää kyydistä tuulten riepoteltavaksi.Huh,huh.


Sitten löydettiin kirppis sivut.Sieltä me se keksittiin.Lähdetään Hietsun kirppikselle.Se on siis Hesingissä Hietaniemessä.Se kirpputori.Autolla mentiin,isäntä ajoi ja muu perhe istui kyydissä.Minä sain istua koelaudalla ja katsella ohikiitäviä Länsiväylän maisemia.




Hetken aikaa kuljin hannapienen kämmenellä ja katselin vilkasta torielämää.Koska ihmisiä oli joukolla liikkeellä, emäntä laittoi minut kesäkassiin turvallisesti pois suurista ihmismassoista.Olin päätöksestä helpottunut,koska olisin voinut vahingossa pudota jonkun väärän ihmisen mukaan.Hirveätä ajatellakin sellaista.Vaikka olen kova reissaamaan,pidän ennalta suunnitelluista matkakohteista.Ja sitäpaitsi kiertueeni on nyt jo suunniteltu hyvän tovin eteenpäin.

Reissusta mieleeni jäivät torikahvilasta leijuva kahvin aromi ja wokkipannun vahvojen mausteiden tuoksu.Toisinaan kärsääni leijui vanhojen tavaroiden tunkkaiset aromit.Kirjat tuoksuvat aina kellareiden ja vinttien muistoille.


Perheen kirppislöytösaaliiksi kertyi isännälle putkiradio,emännälle pino kortteja ja tytöille Witch lehtiä.
Kotimatkalla käytiin kaupassa.Valikoin isännälle Pullava pullaa,se on sen herkkua.Naisväelle ehdotin kuivakakkua jossa oli suklaahippuja.Pidän itse siitä kovasti.







Kirppiksen ja kauppareissun jälkeen saatiin ruokaa.Syötiin kanawokkia ja nuudeleita.Tykkään kanaruuista koska ne eivät ole possua.Nuudeleista muistuu mieleeni eräs matkallani tapaamani kaunis neito,jolla oli kiharat vaaleat hiukset.
















Formuloiden jälkeen kävin kävelyllä perheen kanssa.Tutustuin perheen kotipihaan.Se oli kyllä hurjan laaja näin pienelle possulle kuin minä.Emäntä kertoi,että se johtuu siitä kun samaa pihaa käyttävät useampi taloyhtiö ja kaikkien pihat ovat yhdistetty yhdeksi isoksi alueeksi.Nurmikko oli pehmeä ja sateen jälkeen ihanan viileä ja tuoksuva.
Sain kokeilla tasapainotaitojani pyörätelineillä.Kävimme myös viemässä Uffin keräyslaatikkoon tyttöjen pieneksi käyneitä vaatteita.
Iltapäivä kului yhdessä Pikkupossun,Skidin,Virtahevon ja muiden pehmoporukan kanssa.Välillä kävimme katsomassa mitä emäntä puuhasteli.Jotain askartelua kirjojen parissa ja käsitöitä.Virkkausta sain kokeilla itsekin.Se olikin ihan helppoa, kunnes langat menivät solmuun.Emäntä jäi niitä selvittelemään.
Ennen nukkumaan menoa söin vielä tuhdin kasan kaakaomuroja.
Hyvää yötä !



Ei kommentteja: