10.7.07

Sisäleikkejä

Hei taas,
Heräsin tänään puoleltapäivin.Eilinen ilta kun venähti The Whon keikalla.Uni kyllä tuli heti,ihme ja kumma.Nukuin oikein makoisasti kunnon sikaunta.
Päivän virkistykseksi etsin levyhyllystä sopivaa taustamusaa päiväni ratoksi.

Sitten jo tulikin posti. Saivat molemmat emännät postcrossing kortteja,maainospostia ja jokunen lehtikin.Skidi,Virtahepo ja Pikkupossukin tulivat myös postia lueskelemaan.Vaikka eihän me tietenkään kirjeitä aukaista,mutta korttien kuvia on mukava katsella.
Siinä sitten juttua syntyi eri kaupungeista ja maista.Vähän erimielisyyttä joistakin pikkunippeli tiedosta käytiin.Onneksi karttapallosta voitiin asia tarkistaa. Tuleehan sitä toisinaa sanaharkkaa vaikka kavereitahan me kaikki ollaan.




Onneksi Virtahepo on vahva ja ystävällinen luonteeltaan.Hän sitten keksi,että tehdään elukkatorni ja nähdään kaupunkien nimet helpommin.












Barbit olivat jättäneet lehtiään olohuoneen pöydälle.Kauniit on syksyn värit.Tulette ne itse aikanaan huomaamaan.Pikkupossun kanssa pohdittin sopiiko barbityyli possuille.Käytiin me mallaamassa muutamaa laukkua ihan vaan mielenkiinnosta.























Välillä käytiin vaihtamassa uusia cd-levyjä.


Löydettiin me muutama pari erilaisia kenkiä,mutta olivat meille kyllä liian pientä kokoa.Löysin yhdet kivat.Mukavat reilut kävelykengät.Harmi että niitä oli vain kahdet.Pitäisi sitten päättää kulkeeko etu vai takasorkat paljaana.Laitoin ne siis takaisin paikoileen.















Barbeilla oli iso kokovartalopeili.Siitä oli mukava itseään peilailla.Pikkupossu toimi makutuomarina.Nilkkakoruni oli oikein kaunis,mutta Pikkupossu oli sitä mieltä,että ehkä hivenen pröystäilevän suurikokoinen.Tarkemmin ajatellen ehkä asia onkin niin.

















Muotiasioiden jälkeen leikimme piilosta.Halusin jäädä etsiväksi.Laskin 20 ja sitten etsimään.
"Täältä tullaan "huutelin varoituksesksi.














Onkohan repussa ketään ?






Entäs kukkaruukussa belargonian lehtien alla?
Pikkupossu löytyi meikkilaukusta.















Vielä on Virtahepo ja Skidi löytämättä.
Olisiko Skidi Kukkaistyttöjen kastelukannussa? Virtahepo ei sinne mahdu.Oliko tyttö nähnyt Skidiä tai Virtahepoa? Ei kuulemma ollu nähnyt.
Löysin Virtahevon Piparkakkutalon takaa.Pyöreä pehmoinen peppu vain näkyi:)
Mutta missä on Skidi?
Skidiä en onnistunut löytämään.Virtahepo ja Pikkupossukin tulivat auttamaan.Etsimme joka kolon ja sopen.















Vihdoin.
Skidi löytyi!
Illalla emäntä löysi meidät leikistä väsyneinä tulostimen päältäja kantoi jokaisen omaan sänkyyn nukkumaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihana lueskella näitä juttuja Persikan seikkailuista! :)