20.7.07

Uusi päivä, uudet kujeet ;)

Tämä päivä alkoi siivouksen merkeissä. Imuroitiin viimeiset kissankarvat pois ennen kuin vieraat saapuivat. Pääsin myös auttamaan pyykin pesussa ja sain annostella pesu- ja huuhteluaineen ihan itse!! :) Sain myös auttaa ruoan laitossa ja kokkasimme susyq:n kanssa herkullista feta-pastaa. Varsinkin oliivit olivat aivan ihania! Koko aamupäivän odotimme innolla tietoa siitä, milloin Miimi ja hänen poikansa Mico-san saapuisivat tervehtimään meitä! Odotellessa susyq opetti minulle virkkausta ja aloitimme hienon hartiahuivin tekemisen. Saan kuulemma sen mukaani, kunhan saamme sen valmiiksi. Virkkaaminen oli aika vaikeaa, mutta silti kivaa. Miimi soitti meille Jyväskylästä tavattuaan ensin Ikamuurin ja kertoi heidän tulevan iltapäivällä. Kyllä alkoi hieman jänskättää Lauran kanssa. :D


Lopulta kolmelta puhelin soi ja vieraat olivat parkkipaikalla. Ryntäsimme heitä vastaan niin kiireellä, että kamera unohtui sisälle. Oli todella kivaa tavata uusia ystäviä! Pääsin heti leikkimään lasten kanssa. Voi kuinka hauskaa meillä olikaan yhdessä. Hieman myöhemmin lähdimme kaupunkiin hakemaan emännän ystävää hiljaa, joka myös halusi tavata vieraamme. :) sen jälkeen lähdimme kaikki yhdessä herkkuostoksille Lidliin ja sen jälkeen pääsimme kaikki Mäkkiin syömään ja leikkimään. Siellä oli aivan hurjan kivaa!!! Sain kaikkia herkkuja ja pääsin leikkimään todella jännittävään leikkipaikkaan. Tapasin myös aika erikoisen näköisen tyypin, jonka nimi on kuulemma Ronald. Lieneekö sukua sille Brasilialaiselle jalkapalloilijalle?!? Joku Ronaldi sekin taisi olla. Mäkistä löytyi myös Disco-koiran sukulaisia. Sen serkut Disco II ja Disco III.
SYÖKÄÄ KANAA!


Mäkin jälkeen kävimme vielä Prismassa ruoka- ja korttiostoksilla. Mukaan tarttui taas vaikka mitä hyvää! Muun muassa pasta- ja munkkiainekset. Huomenna pääsen kokkaamaan ja leipomaan! Huomenna on myös odotettu miittipäivä! Olikos tänään sitten miitti-aatto? :)


Ennen nukkumaan menoa saimme vielä jäätelökakkua iltaherkuksi ja katsoimme Happy Feet elokuvan. Se oli tosi jännä!!! Tänään oli oikea herkkupäivä ja huomenna ilmeisesti lisää herkkuja luvassa! :D En millään malttaisi mennä nukkumaan. Kuulin tosi hassun jutun hiljalta! Hän aikoo valvoa koko yön ja odottaa sen uuden Potterin Harrin ilmestymistä. Mistähän se mahtaa ilmestyä?? Lentääköhän se sillä Nimbus 2000 luudallansa Joensuuhun? Hilja varmaan kertoo meille aamulla, miten hän ilmestyi ja miten hän osasi hiljalle?!??!

Nyt lähden nukuttamaan Naunaa ja Mico-sania, kun ovat vielä ihan hereillä ja kello on näin paljon. Jos en sitten nukahda itse ensin! Öitä kaikille faneilleni! <3

Ei kommentteja: