19.7.07

Toinen päivä Joensuussa :)

Täällä taas päivitellään päivän tapahtumia ennen nukkumaan menoa. Nauna jo nukkuu ja ihan kohta kömmin hänen viereensä nukkumaan. Tänä aamuna nukuttiin tosi pitkään. Susyq sanoi, että luuli jo että nukutaan koko päivä. Ottipa meistä kuvankin nukkumassa.
Aamiaisen jälkeen lähdettiin taas käymään keskustassa ja tällä kertaa Naunakin tuli mukaan. Bussissa oli aika kiva matkustaa. Sain katsella maisemia Naunan sylistä!

Ikkunasta näkyi joki, jota pääsen kuulemma jonain päivänä katsastamaan lähempääkin. Mennään kuulemma sellaiseen paikkaan kuin Ilosaari. Se on varmaan tosi iloinen paikka!! Keskustassa mentiin ihan ensimmäiseksi veripalveluun. Hieman ihmettelin, mikä paikka se on, mutta emäntä selitti että siellä luovutetaan verta, joka voi pelastaa muiden hengen. Olisin tahtonut myös luovuttaa verta, kun on kerran noin tärkeä asia, mutta olen kuulemma vielä liian pieni. Sen jälkeen kävimme kaupassa hieman ostoksilla.


Kotimatkalla poseerasin taas Naunan kanssa bussissa. Halusimme kuvaan myös ruusun ja karkin, jonka sain veripalvelusta. Se oli oikein herkullinen. Nam! Kotona sitten emännät vaihtoivat juhlavammat vaatteet ja sain auttaa paketoimaan lahjan Naunan ystävälle, joka täytti tänään 6 vuotta. Narun laitto oli aika vaikeaa. Susyq vain käväisi juhlapaikalla ja palasi sitten kotiin. Laitoimme yhdessä valmiiksi lähtevän postin, sitä oli aika paljon. Samalla haimme kirjapaketin Naunalle postista. Osa siitä annetaan vasta synnttärinä tai jouluna, joten minun pitää olla niistä ylläreistä vielä ihan hiljaa :) tutkin hieman kirjoja Naunaa kotiin od0tellessa. Vaikuttavat oikein kivoilta. Sää oli tänään enimmäkseen hyvä, lukuun ottamatta kamalaa kaatosadekuuroa, jota piti ihan parvekkeella käydä ihmettelemässä.

Kun Nauna lopulta tuli kotiin, susyq:lla oli meille ihana yllätys! Uima-allas täynnä lämmintä vettä. Ja minä sain ihan oman uimapatjan. Kyllä possun kelpasi! Meillä oli aivan mielettömän hauskaa! Nauna opetti minua myös sukeltamaan tulevaa Thaimaan reissuani varten. On kuulemma hyvä aloitella uima-altaassa. Uinnin jälkeen Nauna kuivasi minut ja pääsin vähäksi aikaa lekottelemaan sänkyyn. Sitten autoin Naunaa virallisten korttien kirjoittamisessa. Saan kuulemma tiputtaa ne ihan itse huomenna laatikkoon :)


Tutustuin myös joihinkin Naunan ystäviin, kuten Disco-koiraan, jonka kanssa nautin iltapalaksi herneitä. HERKKUA!!! Disco on aika veikeä kaveri. Kun hänen kuonoaan painaa, kuulee musiikkia. Arvatkaa vaan, kuinka monta kertaa tuli kokeiltua!!! :) Tutustuin myös osaan poneista, niitä tuntuu asuvan täällä todella paljon sekä pääsin tutustumaan hienoon nukketaloon. Yksi illan kohokohtia oli kuitenkin lajitoverieni tapaaminen! Kyllä siinä sitten röhkittiin oikein urakalla!


Huomenna on kuulemma luvassa ainakin siivousta ja ruoan laittoa. Ja sitten tapaamme vihdoinkin Miimin ja Mico-Sanin. Ai niin, meinasin melkein unohtaa! Tapasin ramonan sattumalta kaupungilla ja pyysimme emäntien kanssa hänet sinne lauantain miittiin. Täällä Joensuussa tuntuu olevan aika paljon postcrossingin harrastajia! Mutta nyt kömmin Naunan kainaloon hyvin ansaituille kauneusunille! Röh, röh ja huomiseen!

Ei kommentteja: