13.7.07

Päivä jatkui Tampereella ja irkatessa

Loppupäivä menikin sitten yhdessä hujauksessa. Kävimme Tampereellakin, mutta emännälläni oli niin kova kiire ettei ehtinyt minua kuvailemaan. Tutkailin vain maailmaa repusta, ja oikein mukavalta paikalta se Tamperekin vaikutti.
Tässä on vielä kuva juuri ennen sitä kammottavaa tapaturmaa. Kuten näette ne pienet sormet ovat jo kiertyneet kauniin kaulanauhani ympärille. Sitten kuului vain helmien tipahtelua lattialle. Nyyh.


Tässä olemme jo tulleet Tampereelta ja jäimme ulos vähäksi aikaa leikkimään. Minä tarkkailin tilannetta näköalapaikalta.


Illalla pääsin kokeilemaan irkkaamista. Se oli jännää juttelin monien ihmisten kanssa siellä, ja yksi niistä vihjaisi haluavansa minut Thaimaaseen! Sepä olisi pienelle possulle suurtakin suurempi seikkailu. Ensin kyllä kierrän tämän Suomenkiertueeni loppuun, koska on niin monia mielenkiintoisia paikkoja jäljellä. Yksi niistä juttelijoista sanoi, että tuntee seuraavan majapaikkani emännän, ja että tulee minua sitten katsomaan sinne. Oli kiva tutustua vähän etukäteen, nyt ei jännitä ihan niin paljoa.



Kello oli jo paljon ja pienen Persikka-possun oli aika mennä nukkumaan. Emäntäni oli sijannut minulle oikein pehmeän vuoteen satiinilakanoilla. Kiireisen päivän jälkeen ei unta paljon tarvinnut hakea.

Ei kommentteja: