24.7.07

Jäähyväiset ja laiskottelua

Eilen aamulla autoin Miimiä ja Micoa pakkauspuuuhissa. Sain leikkiä Micon ystävien kanssa ja pääsin myös poseeraamaan micon ja hänen lelukavereidensa kanssa. Sitten olikin jo pian lähdön aika ja pääsin susyq:n ja Naunan kanssa rappuun vilkuttamaan vieraille! Oli kyllä aika kurjaa, kun heidän piti lähteä jo näin pian pois. Tosin pian on kyllä minunkin aika jatkaa matkaani. Ja hassu juttu on, että Miimi ja Mico ajoivat eilen sen paikan ohi, jonne pääsen torstaiksi. Aika jänskää!







Sitten pääsin Naunan kanssa puistoon. Siellä oli kiva leikkiä. Pääsin keinumaan, liukumäkeen ja kiipeilemään aidalle. Se oli hauskaa. Pääsin leikkimään myös naapurin pikkupojan kanssa, hänen mielestään olen oikein suloinen!!! Keräsimme myös yhdessä muutaman mustikan lähimetsästä, kylläpä ne olivat herkullisia. Susyq vahti, etten sotke itseäni niillä mustikoilla, kun ne tahraavat niin helposti. Osasin kuitenkin syödä oikein sievästi. Kun tulimme kotiin puistosta, katselimme Lauran kanssa elokuvaa. Sen nimi oli Ihmeperhe ja se oli kyllä aika hauska ja jännittävä.











Sitten pääsin taas kokkailemaan emännän kanssa. Tänään päätimme hieman herkutella ja söimme yhtä Naunan lemppareista, herkkusienipastaa. Se oli kyllä aivan mielettömän ihanaa minunkin mielestäni. Koska olen reipas possu, autoin emäntääni ruoan jälkeen tiskien kanssa. Sen jälkeen kävimme päiväunille, sillä viikonloppu oli aika rankka, kun olimme jatkuvasti liikkeellä jossain tai puuhaamassa jotain. Torkuimme Naunan kanssa olohuoneen sohvalla ja katselimme samalla hieman lastenohjelmia. siihen me sitten nukahdiimme. Susyq luki omassa sängyssään hiljalta lainaamaansa Harry Potter-kirjaa ja taisi hänkin torkahtaa hieman. Vietimme kuulemma laiskottelupäivää ja sehän kyllä meiltä possuilta sujuu erinomaisesti :)Myöhemmin Laura kävi vielä ulkona leikkimässä, mutta minä tyydyin haistelemaan raitista ilmaa parvekkeen kaiteelta. Susyq sai hienon huivini valmiiksi ja tahdoin tietysti poseerata sen kanssa. Se on kuulemma hyvä, kun loppukesän illat voivat olla hieman viileitä. Lisäksi sammakko (joka ei myöskään pikku pususta huolimatta osoittautunut possuprinssiksi) ja hassu, litteä kala rausku halusivat myös poseerata kanssani. Illalla olin jo aikaisin hyvin väsynyt ja nukahdimme Naunan kanssa enen kuin ehdin blogiani päivittämään.








1 kommentti:

Rita A kirjoitti...

Röh röh, persikkapossu! Kivaa tiistaita :)