18.7.07

Terveisiä Joensuusta!!!

Saavuinpa sitten taas Joensuuhun. Viime kerralla pistäydyin vain pikaisesti ja paljon jäi näkemättä. Emäntinäni ovat tällä kertaa susyq ja Nauna. Nauna on susyq:n tytär. Olin kovin harmissani, kun kuulin etten vielä pääse tapaamaan perheen kissoja Ernestoa ja Miukumaukua, sillä tänne on kuulemma tulossa allerginen vieras. On kuulemma myös postcrossingissa mukana ja susyq lupasi, että pääsen viikonloppuna mukaan ipana-miittiin. Kuulostaa kivalta, en malta odottaa.

Tässä kuva saapumisestani uusien emäntien luo!

Ihan ensimmäiseksi pääsin kierrokselle emäntien kotiin ja ihastuin susyq:n Naunalle maalaamaan peiliin, josta pääsin tarkastamaan, että saparo on hyvin pitkän matkan jäljiltä. :)


Susyq keitti saapumiseni kunniaksi kupin teetä ja sain valita maun. Purkissa olikin vaikka mitä herkullisen näköisiä teepusseja. Osa on kuulemma ihan ulkomailta asti, jostain tee swapeista ja tageista kuulemma. Antaisikohan miia minunkin kokeilla jotain swappia. Voisin osallisua vaikka possunruoka tagia, tosin susyq epäili ettei sellaista vielä ole. Mutta lähes kaikkea muuta kuulemma jo löytyy. Minä sain kulhollisen muroja. Aivan ihania prinsessamuroja. Susyq sanoi, että eihän minunlaislleni prinsessalle voisi muuta tarjotakaan :).

Sitten lähdimme emännän kanssa Kaupungille. Kameraa ei reissulle tullut mukaan ja meillä oli hieman kiirettä. Huomenna kuulemma mennään sitten Naunakin kanssa kaupunkiin ja otetaan vähän kuvia. Susyq kävi jossain toimistossa, missä meillä molemmilla oli tosi tylsää ja minun piti olla ihan hiljaa käsilaukussa. Se oli aika vaikeaa, kun kaverina oli emännän uskollinen henkivartija, heijastin-norsu. Meillä oli norsun kanssa todella hauskat jutut. On se kyllä loistava tyyppi, kuten kuvasta näkyy :)

Iltapäivällä kävimme kirpputorilla myymässä Naunan vanhoja vaatteita, mutta siellä oli tosi vähän ihmisiä ja emäntä osti enemmän kuin sai myytyä. Aikovat kuitenkin kuulemma mennä jonnekkin isolle kirpputorille jossa käy paljon ihmisiä seuraavalla kerralla. Pääsin auttamaan tavaroiden laitossa.
Kotona Laura esitteli minulle muutamia ystäviään. Koska oli jo myöhä, tapasin vain kaikken rakkaimman ystävän, Mona-kissan ja uusimman ystävän Minttu-koiran. Emäntä kuulemma voitti sen Linnanmäeltä. Oikein kiva kaveri, vaikka onkin minua aika paljon isompi. Nauna tykkää kovasti valokuvauksesta ja otti minusta kuvan rakkaiden ystäviensä kanssa. huomenna tapaan sitten lähemmin monia muita täällä asuuvia leluja. Ihan jännittää! Niitä on kuulemma aika paljon.

Sain vielä iltapalaksi persikan, jonka mukaan kai minutkin on nimetty. kyllä oli makeaa ja mehukasta! Nam!! Sitten alkoikin sekä minua että naunaa väsyttää niin paljon, että päätimme mennä nukkumaan. Pääsen Lauran viereen yöksi :)

Hyvää yötä ja huomenna kerron teille taas lisää kuuluumisia Joensuusta!





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva nähdä Persikka taas uusissa maisemissa! Kyllä sellanen possun ruoka -hippa pitäisi perustaa, kuulostaa niin hauskalta :D Ehkä joskus possut innostuu postcrossingista, niin tulee tarvetta sille hipalle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna tullaan persikkaa katsomaan :D