16.7.07

16.7. Tooka-pileet ja tarrailua

Hip hei kaikki lukijani! Seikkailijapossu Persikka täällä taas raportoi päivän tapahtumista. Tiedossa on vielä iltaohjelmaakin, mutta päätin nyt rauhallisena hetkenä kertoa aamupäiväm touhuista.

Tässä minä pelaan AnnaKoon kännykällä. Minulla oli vähän tylsää ja päätin viihdyttää itseäni matopelillä. Tarkkuutta vaativaa hommaa näillä sorkilla, mutta ihan hauskaa oli.


Yllätyksekseni emäntäni tytön pehmolelut olivat järjestäneet tooka-pileet meille! Minä sain vaaleanpunaisen tookan ja se sopikin väreihini hienosti. Tanssimme villisti lattialla ja söimme rusinoita. Nyt on sorkat ihan hellänä moisesta menosta.


Juhlien jälkeen minä menin hiukan tonkimaan emäntäni korulaatikolle. Kokeilin muutamia koruja ja peilailin itseäni. Bling-bling.

Postissa tuli kirjekuori jossa oli tarroja. Emäntä selitti että ne ovat semmoisia kuoria kun kiertelevät ympäriinsä ihmiseltä toiselle ja niitä tarroja voi ottaa jos laittaa omia tilalle. Autoin valitsemaan sopivia tarroja tuohon kuoreen. Olisin tahtonut laittaa possu-tarroja, mutta ei emännällä ollut. Harmin paikka.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hihi, tookabileet kuulostaa hauskalta :)