17.8.07

Tampereella!

Tällaisen eee löysi eteisestään kun tuli töistä tänään. Olin jo odotellutkin muutaman tunnin kun täällä Tampereella jaetaan posti niin aikaisin. Eee oli kuitenkin lähtenyt jo ennen postin tuloa.
Huolissaan, että onko minulta jo happi loppunut, eee avasi kuoren pikaisesti.

Meinasin ihan säikähtää kun pussin suulta kurkistelikin sisään LEIJONA!

No, eihän se auttanut. Uskaltauduin ulos pussistani, ja leijona osoittautuikin harmittomaksi. Tuossa kuvassa se kyllä itsekin näyttää vähän säikähtäneeltä! Ihan on tukkakin pystyssä!

Ensin vähän ujosteltiin...



Ja sitten vähän nuuskittiin.




Ja lopulta Seamus (se on sen jellonan nimi, vähän erikoinen!) kutsui minut pesäänsä kylään.

Siellä se kertoi olevansa lähdössä maailmalle, ja lupasi, että saan nukkua hänen pesässään kun hän on poissa. Toivottavasti eee löytää pehmusteita. Olen hienompi possu, enkä kyllä nuku pehmustamattomassa leijonanpesässä.

Seamus pakkasi tavaransa ja sulloutui jo pussiinsa, vaikka lähtö on vasta maanantaina! Kokematon matkaaja tekee helposti tuollaisia virheitä. Minä toivotin hänelle onnea matkaan ja hyvästelin hänet.

Sen jälkeen otimmekin rennosti. Tapasin taas sellaisen säästämispossun. Tämä sanoi olevansa merirosvo, mutta epäilen vähän. Ei ollut edes yhtään naarmua tarttunut kylkeen ryöstöreissuilta. Semmoisia ne poikapossut on. Juttuja kyllä riittää, mutta totuus on yleensä jo paljon vaatimattomampi! En jaksanutkaan merirosvopossun juttuja pitkään. Olin näet vähän väsyksissä matkan jälkeen, ja eee puolestaan työpäivän jälkeen. Katselimme siis televisiota ja söimme suklaa-minttujäätelöä.









Nyt alkaakin olla sitten aika laittaa nukkumaan. Eee menee huomenna taas töihin (voi mälsää!), mutta lupasi ottaa minut sunnuntaina mukaan Helsinkiin. Saatamme ehkä käydä Suomenlinnassa!
Hyvää yötä, ystävät ja toverit!

Ei kommentteja: