5.8.07

Laiska sunnuntai

Tänään k-l oli todella laiskalla tuulella, ei oikein jaksanut minunkaan kanssa mitään puuhata. Pelasi jotain peliä aika pitkään. Antoi sentään minun kokeilla, kun tarpeeksi pitkään vieressä marisin ja pyysin. Olipa tosi hauskaa - niin pitkään kun se minun pelivuoro kesti ...




Myöhemmin päivällä k-l:n mies valtasi tv:n, kun sieltä tuli formulakisat. Katsottiin mekin sitä vähän aikaa k-l:n kanssa, mutta sitten emäntä nukahti sohvalle ja Rita ennätti nappaamaan minut suuhunsa. Onneksi pääsin hyppäämään pesuhuoneen lattialle, sieltä emäntä minut sitten herättyään löysi vapisevana ja peloissani. Muuten olin kyllä ihan kunnossa.



Formuloitten jälkeen käytiin pikaisesti kirkonkylällä ruokakaupassa. Emäntä sai tietysti taas seteleitä, jotka yhdessä naputeltiin eepeeteehen, mutta eipä vaan tullut osumaa, vaikka kuinka peukut pystyssä vieressä jännäsin.

Illalla pääsin tutustumaan muutamaan täällä asustavaan lajitoveriini. Kaikki olivat kyllä sanoisinko jotenkin omituisen näköisiä. Mukava oli tutustua ja ihan mukavia kavereita olivat. Pääsin yhden syliinkin.



Iltapalaksi sain viinirypäleitä ja sitten pomppasin peiton alle. Toivottavasti huomenna touhutaan vähän enemmän; tänään ennätin jo moneen otteeseen pitkästyä. Siivousta ainakin k-l lupasi olevan huomisen ohjelmassa. Nyt ei muuta kuin hyvää yötä!

Ei kommentteja: