1.5.07

Vappu-päivä - Ti 1.5.


Hauskaa Vappua!

Täällä on toivuttu eilisestä ylensyönnistä. Vieläkin on vähän masu pipi, ei olisi pitänyt syödä niin paljon munkkia. Lepäsin liki koko aamun, että jaksaa illalla katsoa jääkiekkoa. Ja sehän menikin "tooosi" hienosti suomalaisilta. Meinasin jo että nyt hävitään oikein kunnolla mutta kirihän ne lopulta, vaikka ei se riittänyt. No, jatkossa ollaan, sehän on tärkeintä.
Viimeinen kokonain päivä MsMoneyn seurassa on siis pian ohi. Vielä ennen lähtöämme Kotkasta pääsin maistamaan Hermannia... Nami nami. Se oli tosi hyvää. Niitä tuli oikein kaksin kappalein. Pitihän sitä Hermannin kanssa poseerata :D

Tänään sain vielä kivan yllätyksen kun pääsimme takaisin Kouvolaan. Pääsin askartelemaan :D Se oli kivaa. Vähän siinä paperia lensi sinne tänne ja meikä-possukin meinasi peittyä "roskiin". Hih.











Lopputuotoksena oli vappuviuhka jonka tein ihan ite. Se on vähän räjähtäneen näköinen mutta ite tehty on aina kaunis, eikö vain. MsMoney otti minusta vielä ihan virallisen vappukuvan, lakki ja viuhkakin pääsivät kuvaan mukaan. Viuhka lähtee minun mukanani seuraavaan paikkaa mutta lakki jää Kouvolaan, sehän oli vain lainalakki.








Olenhan Prinsessa-Persikka, joten pitäähän prinsessalla olla linna. Vähän se oli pieni mutta mahduin juuri ja juuri sinne. Prinsessa ja linna. Wau! Näettekö, minulla on kruunukin päässä. Nimesin tuon linna Persikka-linnaksi, minulla on nyt ihan oma linnakin. Vähänkö olen onnesta soikea! Tää linna oli MsMoneyn hyllyssä. Minusta se on kaunis.










Heh, tämä on parasta antia koko matkasta. Kertoo kaiken oleellisen, eikö niin :D Hih hih hih!

Jeps. Ilta on jo pitkällä ja huomenna alkaa matka kohti Sonkkua ja Valkeakoskea. Ikävä tulee Kouvolaa mutta uudet seikkalut odottavat. On ollut kivaa nähdä kotimaata ja tavata uusia ihmisiä. tiiti perheineen, Femmien porukka sekä MsMoney... teitä tulee ikävä. Käyttehän lukemassa tätä blogiani ja kertomassa kuulumisianne, jookosta joo???

Hyvät yöt vielä kerran. Harmittaa vietävästi kun en saa ihanaa ankka-sänkyä mukaani. Se on vähän iso ja tuo matkustuslaitteeni ei oikein vedä niin isoa tavaraa sisäänsä. Noh, jos vaikka Sonkulla on vielä kivempi sänky odottamassa :-) Muiskis kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan erilaista tekemistä Persikalla ollut.

Tuo vappuviuhka(huisku) on tosi hieno!