5.5.07

Lauantai 5.5. Lenkkeilyä ja loikoilua

Tänään nukuttiinkin pitkään kun oltiin kaikki väsyneitä koska eilen piti herätä niin kamalan aikaisin. Isäntä teki töitä omalla koneellaan joten me emännän kanssa pelattiin emännän koneella tälläistä ravintola peliä. Se on tosi kiva peli.
Käytiin kaupassakin, mutta emäntä unohti ottaa kameran mukaan joten sieltä ei saatu otettua kuvaa. Ostettiin kamalasti kaikkea. Huomenna tehdään pitsaa. Siihen tulee tosi paljon erilaisia täytteitä. Tänään me syötiin grillattua broileria ja eilistä perunamuusia.Ruuan jälkeen isäntä jatkoi töiden tekoa ja me lähdettiin emännän kanssa kävelylenkille. Näin tuollaisen lasten liikennepuiston. Emäntä kertoi että lapset voi ajaa siellä polkuautoilla ja opetella liikennesääntöjä. Näytti kivalta paikalta. Nyt se ei ollut auki että olisin päässyt kokeilemaan.Löydettiin sinivuokkojakin. Ne oli niin nättejä että halusin niiden kanssa samaan kuvaan.
Kierrettiin sellainen riippusiltojen lenkki. Ne riippusillat on tosi hienoja ja niitä oli monta sen lenkin varrella. Lenkin alussa oli tuollainen uimapaikka. Emäntä oli sitä mieltä että siellä on varmaan joskus pidetty uimakisoja kun siellä oli tuollainen katsomokin.Siinä uimalan vieressä oli lasten leikkipaikkakin. Laskin mäkeä ja keinuin vähän aikaa ennen kuin jatkettiin matkaa.
Ensimmäiseltä sillalta oli hienot maisemat järvelle.
Välillä oli ihan pakko levähtää penkillä. Oli se niin pitkä matka. Millään en jaksanut itse koko aikaa muutenkaan kävellä vaan matkustin emännän taskussa ja kurkin maisemia sieltä. Kovin tuulistakin oli välillä joten siellä taskussa oli mukavan suojaisaa.Tuo on joutsen. Se nukkui. Se näytti aika yksinäiseltä tuolla kun sillä ei ollut ketään kavereita siellä. Missähän sen kaikki kaverit oikein oli?
Nyt näin yhden sahanpurukasankin josta emäntä eilen kertoi. Aikamoinen kasa tuo onkin. En taitaisi sieltä uskaltaa mäkeä laskea.
Siinä tehtaan vieressä on jalkapallokenttä jonka nimi on Tehtaan kenttä. Emäntä kertoi että täällä Valkeakoskella on sellainen jalkapallojoukkue kuin Haka. Se pelaa tuolla Tehtaan kentällä. Ne kuulemma tosi hyviä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Johan on ollut kunnon kierros! Kaikkea mielenkiintoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon sai Persikka maailmaa taas eilen nähdä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko kokeilla ton Diner Dash -pelin demoa, kivalta peliltä vaikutti! :) Sitä vois kyllä pelata enemmänkin kuin demon verran.