23.5.07

Karhulan valloitus




No nyt meitä ei kyllä tuossa vasemmassa kuvasta näy, vaikka isommassa kuvassa näkyi. Saatiin Jisewin kanssa kuvaus apua yhdeltä Jisewin kaverilta, jolta lähti bussi vasta puoli kaksi. Eli seisomme siis karhulan vesitornin juurella(se näyttää hieman sieneltä). Oikeamman puoleisessa se on otettu vähän kauempaa..





Tässä kuvassa seison kanjonin yläpuolella, keskimmäsell kolmesta sillasta, jotka yhdistävät Kanjonin jakaman karhulan. Oikealla on sitten lasinen talo, jota kutsutaan iikle(Eagle, jisewin huomautus) taloksi.


Käytiin myös karhulan torilla, ja meille kävi kuulemma tuuri, kun suihkulähde oli päällä. Normaalisti se ei kuulemma ole. Oikean puoleisessa näkyy myös takana Suomalainen kirjakauppa, jossa jisew käy kuulemma aina luuttuamassa. Jisew selitti, että eihän siellä mitään pese, niin kuin aluksi luulin, vaan kuulemma käy siellä niin usein kuluttamassa rahaa, että hänen äitinsä sanoo Jisewin luuttuavan siellä.





Tässä on kuulemma sitten ainut karhulan kaupoista, josta saa ostettua kortteja 20sentillä. Paperikauppa. Jisew ei uskaltanut mennä sisälle ottamaan kuvaa, kun tuttu myyjä ei ollut paikalla, vaan siellä oli joku setä. Torilla oli myös myyjiä, koska on keskiviikko ja posso-päivä. Luulin ensin, että possu päivä ja siellä olisi paljon muitakin possuja, mutta posso onkin sellainen iso ja littana hillomunkin tyylinen. Tai ihan tavallinen toripäivä se kuulemma on, mutta silloin sieltä saa 70sentillä possoja, jotka normaalisti maksavat 90senttiä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Persikkahan on saanut nähdä vaikka mitä kivaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Joko Persikka on seuraavassa paikassa? Kun yleensä loppuviikosta on vaihtanut vierailupaikkaa...

Anonyymi kirjoitti...

Haa, tuo Paperikauppa onkin vielä korkkaamatta... kiitos Jisew vinkistä. :D