4.5.07

Perjantai 4.5.

Me herättiin tänään hirmu aikaisin kun isäntä lähti Helsinkiin työreissulle. Emännän kanssa ehdittiin sitten aamulla tekemään kaikenlaista.

Ensin me päivitettiin tämä blogi. Sen jälkeen juteltiin postrossing voorumilla ja mä näin Prillan avan. Se on tosi ihana. Kerro kavereilla paljon terveisiä. Minäkin haluaisin käydä Kreetalla. Siellä on varmaan tooosi lämmintä. Täällä on aika kylmä nyt.
Sitten me kirjoitettiin tollanen kortti Saksaan. Emäntä kertoi että se on ihan itse ottanut ton kuvan ja teettänyt siitä postikortteja. Kuva on kuulemma otettu siellä missä emäntä on asunut kun se on ollut pieni (ja vähän isompikin).

Päivällä mä nukuin hienossa talossani päikkärit kun mua väsytti ihan kamalasti aikaisen herätyksen takia. Tykkäisin tollasesta talosta ihan omanakin.
Emäntä sai tänään kamalasti postia. Se sai nää tosi hienot tarrat ja tollasen päiväkirjan. Niiden lisäksi se sai vielä monta lehteäkin. Niitä me ei olla vielä ehditty ollenkaan lukemaan.

Pääsin parvekkeellekin katselemaan maisemia. Onneksi ollaan vain toisessa kerroksessa ettei alkanut pelottamaan. Täällä on kanssa paljon noita tollaisia laatikkotaloja.Nuo ovat tehtaanpiippuja. Emäntä kertoi että tuossa tehtaassa valmistetaan puusta paperia. Siellä on pihassa kuulemma kamalan isoja sahanpurukasoja. Niissä varmaan olisi kiva laskea mäkeä. Uskaltaisinkohan. Jospa huomenna pääsisin niitä kasoja katsomaan.Parvekkeella tutustuin myös Pehmosydämeen. Siinä on ollut imukuppi jolla se on ollut kiinni parvekkeen lasissa mutta se on mennyt rikki. Nyt Pehmo istuskelee tuolla tangolla ja katselee maisemia. Emäntä ja isäntä ovat saaneet Pehmon isännän pikkuveljeltä. Hieman minua tuolla tangon päällä huimasi kun yritin siellä tasapainotella.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva päivä Persikalla taas ollut! :)

Hieno kuva siinä yhdessä kortissa! :)