30.4.07

Vappuaatto - Ma 30.4.

Tänään oli se suuri päivä... pääsin katsomaan mikä se sellainen paikka on kuin työ. Aamulla heräsimme hyvissä ajoin ja söimme aamupalaa; taas niitä samoja renkaita kuin aiemminkin. Niillä pysyy nälkä loitolla. Aamutoimien jälkeen lähdimme töihin. Minua kyllä vielä vähän väsytti kun oli vähän huonosti nukuttu yö takana. Yöllä satoi ja ikkunalaudalta kuuluva ropina piti minua valveilla, edes lampaiden laskeminen ei auttanut. :-( Laitoin oikein kruunun päähäni, jotta olisin edustava.


Tässä on emännän työpiste. Siellä oli hurjan monta samanlaista "karsinaa", aivan kuin possuilla. Hih! Laskin niitä olevan 16 ja sitten oli vielä joku pomon huone. Kuva ei näköjään ole ihan paras mahdollinen mutta piti vähän salaa kuvata kun tuo paikka on sellainen, ettei sinne saisi vieraita tulla ihan noin vain. Nyt tuossa on vielä siistiä mutta päivän aikana paperia oli vähän joka paikassa.



Tässä minä leikin puhelimen langattomalla luurilla. En minä mihinkään oikeasti soittanut, oli vain kiva kokeilla. Vähänkö ne oli makeet, vaikka olikin pikkasen isot. Kun puhelin soi niin emäntä laittoi aina nuo päähän eikä nostanut tavallista luuria. Luuri nousi itekseen... se oli jännää.


Päivä oli hieman tylsä kun emäntä vaan puhui puhelimessa ja näpytteli koneelle koko ajan jotain, joten minä otin torkkuja jonkin verran päivän mittaan. Ruokatunnilla minä vähän innostuin ja kun kukaan ei nähnyt, kävin moikkaamassa kopiokonetta. Se on sellainen iso laite mikä sylkee paperia vähän väliä. Pikkasen minua pelotti mutta rohkeasti iskin kiinni kuin sika limppuun. Röh!


Tuollaisen kun saisi kotiin, grrr.... Emännällä on näköjään vähän silmän iloa karsinassaan. Ensin en edes huomannut sitä mutta kun ruokatunnilla emäntä meni syömään ja minä jäin ihan yksikseni siihen, satuin vilkaisemaan tarkemmin mitä siellä oikein oli. Wow, oli ensimmäinen ajatukseni.


Eipä se työ nyt niin mielenkiintoinen paikka ollutkaan. Kotiin lähdimme jo puoli kolmen aikaan ja pian suuntasimme Vapun viettoon Kotkaan. Tällä kertaa emme menneet mihinkään muualle, söimme vain munkkeja ja seurustelimme vieraiden kanssa. Taisin syödä liikaa munkkia, kun masu on vieläkin vähän pipi. Ai niin, meinasin ihan unohtaa... minä sain lainata yo-lakkia, jotta tuntuisi Vapulta. Se oli vähän iso mutta näytin hyvältä, eikö vaan.

Äsken loppui elokuva "Neljät häät ja yhdet hautajaiset", jonka katsoimme emännän kanssa. Se oli aika hyvä elokuva, vaikka enemmän pidän kyllä eläin elokuvista. Parasta taisi olla se vuohi vai oliko se lammas, mikä sieltä autosta tuli. Hih! Nyt laitan itseni yöpuulle ja katson mitä huominen tuo tullessaan, viimeinen kokonainen päivä emännän kanssa.



Tämän kuvan myötä toivotan kaikille Hauskaa Vappua!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa vappua Persikalle ja Persikan ihmisystäville! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät vaput kaikille :)

Pintaremontti kirjoitti...

Minäkin katsoin sen leffan, vaikka eläinelokuvat on nekin kivoja. Sinun seikkailujasi ja sikailujasi (hyvässä mielessä) on tosi kiva seurata, Persikka! Onnea matkallesi sitten kun sitä joskus jatkat!

PS. Miltä tuntuu mennä postikuoressa leimauslaitteen läpi? Kai väistät kuoren toiseen nurkkaan?