4.5.07

Saapuminen Valkeakoskelle To 3.5.

Saavuin Valkeakoskelle ehjin nahoin. Kruunikin oli pysynyt päässä suht suorassa. Hieno nilkkarenkaanikin oli tallessa. Emäntä kertoi että oli pelännyt että olenko päässyt perille vai olisiko postisetä vain jättänyt ilmoituksen emännälle että olen saapunut ja minut täytyisi käydä Posti toimistosta hakemassa. Se ei olisi ollut yhtään mukavaa. Olisin joutunut odottamaan pimeässä yli päivän. Pelottava ajatus...


Pääsin heti tutustumaan toiseenkin possuun. Se kuulemma on Säästämisporsas. Sinne laitetaan rahaa ja kun Säästämisporsas on täynnä, se viedään pankkiin ja siellä lasketaan paljonko sitä rahaa sinne on laitettu. Emäntä näytti miten sinne laitetaan rahaa. Aika helpolta se näytti.

Emännällä oli enemmänkin Säästämisporsaita. Tai ei ne mitään porsaita ollut. Ne oli Hanna Hippo, Mummo ja Fisu. Niihinkin voi laittaa samalla lailla rahaa ja viedä pankkiin. Emäntä kertoi että ne rahat lasketaan siellä pankissa jollain koneella joka osaa kertoa paljonko ne rahat tekee yhteensä.







Yksi emännän asiakas antoi emännälle tälläiset vauvan tumput ja sukat vaikkei niillä ole mitään vauvaa vielä. Emäntä sanoi että se pitää ne tallessa siihen asti kun saa joskus vauvan. Sen pitäisi olla kyllä poika kun noi varret on siniset. Tai kai tyttökin voi sinistä pitää. En tiedä. Minä ainakin mieluummin pitäisin punaista.


Sitten me lueskeltiin voorumeita ja surffailtiin netissä kun isäntä katsoi jääkiekkoa. Emäntä ei kertoi että se ei oikein välitä jääkiekosta.











Me luettiin tollasta kamalan paksua kirjaa. Minä en oikein päässyt siinä jyvälle että mitä oikein tapahtui. Emäntä kertoi että se sarjan neljäs kirja joten ei ihme jos en oikein ymmärtänyt kuka oli kuka henkilö. Aika jännäkin se kyllä oli.




Löysin tälläisen talon. Siellä nukuin. Mukava talo on.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva nähdä Persikka taas uudessa paikassa! :) Ihana tuo Säästämisporsas, jota Persikka pääsi katsomaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihanaa että Persikka on päässty perille onnellisesti. Tuo Persikan talo näyttää kivalta. :-)