12.5.07

Pitkän pitkä perjantai:-)

Ihan alkuun, kiitoksia terveisistä! Emäntäni antoi minunkin lukea tätä plokia (olikohan se nyt noin?) ennenkuin taas lähdimme liikenteeseen. Tällä kertaa sain kulkea mukana tällaisessa vähän suuremmassa laukussa. Tilaa oli ja minulla oli ihan omat lentoemännät mukanani, kuten näkyy.

Tapasin emännälläni myös uusia tuttavia. Tuo vihreä lehmä, Tuisku on asunut tuossa hyllyllä jo ainakin vuoden. Se kertoi saaneensa nimensä jonkun laulajan mukaan josta emäntäni tytär pitää kovasti.



Hupsista huijaa, tämä kuvahan kellahti ihan kumolleen. Tämä draamakuningatar, kuten Liisa sanoo, oli siellä Euroviisussa. Mehän kyllä muistutamme toisiamme, vaikka tässä kortissa tuolla kuningattarella ei ole niin paljon höyheniä kuin sillä oli torstaina.
Emäntäni kirjahylly tosiaan on täynnä kaikenlaista korttia ja levyä ja julistetta. Niitä hän on saanut sieltä viisuista. Ihmettelen vain, kuinka tämä levy oli joutunut niiden joukkoon. Eihän tuo ole se Hanna, jonka päivällä näin siellä Messukeskuksessa.

Päästyäni jalottelemaan tuolla Messukeskuksessa, en enää ihmetellyt emäntäni viihtymistä siellä. Näitä ihanan pehmeitä säkkituoleja siellä oli vaikka kuinka. Siinä olikin hyvä ottaa pienet nokkaunet samaan aikaan kun emäntäni katsoi jotain harjoituksia sellaisesta suuresta televisiosta. Onneksi tosiaan sain nukkua nuo päiväunet, sillä kotiin palasimme vasta ihan pimeässä, taisi olla melkein yö. Tänään lauantaina sitten onkin kuulemma jännittävä päivä, kun emäntäni saa tietää, mihin hänen ja hänen ystäviensä seuraava viisumatka suuntautuu.

Ei kommentteja: