20.5.07

Terveisiä taas Kotkasta, tällä kertaa Jisevin luota.

Saavuin perjantaina uuden emäntäni luokse. Koska voorumi ei toiminut, niin Jisew päätti tehdä tänne ilmoituksen plokiin, että olen turvallisesti perillä ettei muiden tarvitse olla huolissaan... Tänään Jisew sai sitten kaiken tarvittavan, jotta pääsimme nyt yhdessä päivittämään tätä(, kun ei tälläinen pikkupossu voi niin vaikeita käyttäjätunnuksia muistaa).

Perjantaina Jisewillä oli muuta menoa, joten hänen pikkusiskonsa piti minulle ystävällisesti seuraa... Tutustuimme sitten yhdessä paikkoihin, ja uusiin tuttavuuksiin. Pääsin sitten ryhmäkuvaan Jisewin muiden lemmikkien kanssa. Kävin myös tutustumassa ja leikkimässä pikkusiskon lemmikkien kanssa, mutta emme ottaneet niistä kuvaa, koska muuten niitä kuvia olisi tullut tosi paljon. Mahduttiin kaikki nipinnapin kuvaan :)

Pikkusisko(onpa sillä omituinen nimi!) oli myös sitä mieltä, että olen pesua vaille, joten jouduin Lahtisille kylpyyn. Jonka jälkeen kävin tapaamassa isä Lahtista ja heidän koiraansa.

En kuitenkaan jaksanut valvoa niin pitkään kuin Jisew, joten Jisew oli vielä kotona kun nukahdin. Hän laitto minut prinsessakorurasiaan nukkumaan. Siinä oli jostain vanhasta takista otettu aito turkis reunus... Kyllä siinä on tosi hieno nukkua varsinkin kun taustana oli peili!

(takana valokuvassa näkyy muuten minä, olen ihmisistä siinä oik. alakulssa, ja muut kolme ovat ylhäältä oikealle:ylipapisto, juudas ja messias(marttyyri jää piiloon.) tämä niille tiedoksi, joita kiinnostaa, ja jotka ovat lueskelleet "seikkailujani" kiertävissä päiväkirjoissa T:jisew :D)

Jisew oli sitten hieman sen jälkeen, kun olin nukahtanut kuulemma lähtenyt johonkin paariin... Kun kyselin eilen, että mikä se semmoinen paari on, niin hän vastasi, että sellainen paikka minne ihmiset menevät pitämään meteliä ja tanssimaan. Hieman omituista sanoisin.

Tänään ja eilen ollaan sitten kovasti opiskeltu ruotsia. Osaan jo sanoa: "jaak heettär Persikka Possu". Jisew kyllä opiskeli jotain parsitsiippeja ja konjuktioita. Todella monimutkaista! SAin myös eräältä nukelta lainaksi silmälasit. Olihan niitä kokeiltava, kun Jisew sanoi omien lasien auttavan häntä näkemään, mitä hän lukee. Lasien kanssa tekstistä tuli aivan jättimäistä, ja tulin siihen tulokseen, että en tarvitse niitä. Ne olivat myös hieman liian isot minulle.

Kävimme myös foorumilla ja nyt olemme irkissä, ja päivitämme samalla tätä. Jisew myös lähettelee jollekkin kaverilleen musiikkia, koska kaverin kone kadotti kaikki kaverin musiikit...Olemme myös leimailleet, ja kirjoitelleet kiertävään päiväkirjaan, jotta Jisew saisi sen lähetettyä maanantaina, mutta se ei taidakkaan valmistua siihen mennessä, vaikka olen häntä parhaani mukaan auttanut.

Jisew sanoi, että maanantaina tulee hieman jännittävämpää tekemistä, kun mennään yhdessä kouluun, ja tiistaina alkaa koeviikko, joten voimme silloin myös tehdä jotain mielenkiintoista, mutta tämä viikonloppu hänen täytyi lukea ruotsia...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva nähdä Persikka taas uudessa paikassa! :) Hyvä kun vähän ruotsiakin opit :D

Anonyymi kirjoitti...

No huh, helpotti - pelkäsin jo Persikan jääneen postiin jumiin pitkäksi viikonlopuksi...

Ha det bra, Persikka!