13.5.07

Sikamainen viikonloppu;-)

Emäntäni ei ehtinyt eilen avaamaan minulle tätä
konetta, vaikka jäinkin yksin kotiin kun emäntäni
meni taas katsomaan niitä ihmeen viisuja. Minä löysin
heti itselleni hyvän nukkumapaikan nykyisen kotini
olohuoneesta.

Emäntäni tyttären huoneesta löysinkin muutaman sukulaiseni. Tapasin ensin Kynäpossu Kyöstin. Se kantoi vatsasssaan kyniä. Vaihdoimme kuulumiset ja Kyösti kertoi seuranneensa matkaani jo aikaisemmin.


Seuraavaksi minut röhkäisi luokseen joulupossu Julle. Julle on kuulemma kynttilä, mutta häntä ei emäntäni ole hennonnut koskaan polttaa.


Ennen lähtöään emäntäni neuvoi minulle puhelimen käyttöä. Sain tehtäväkseni äänestää emäntäni mielikappaleita niissä viisuissa. Toinen niistä muuten voitti (kuulin sen vasta tänä aamuna herättyäni). Ihmettelen vain, miten kukaan mahtuu näin pieneen puhelimeen puhumaan minun kanssani. Ja miten ihmeessä ne ihmiset sinne puhelimeen menee? Emäntä lupasi kertoa tuosta puhelimesta enemmän joskus.

Tänään heräsin siihen, kun emäntäni istui olohuoneessa viiden ystävänsä kanssa tutkimassa karttakirjaa. Minäkin pääsin ihmettelemään missä kummassa ovat Kreikka, Romania ja Serbia. Tänään en sitten muuta ole tehnytkään, sillä haluan opetella ulkoa tämän mielenkiintoisen kirjan.

Ei kommentteja: