29.4.07

Lepoa ja leikkejä... su 29.4.

Pyhäpäivää vaan kaikille! Tänään sunnuntaina olen viettänyt vähän hiljaiseloa. Viimepäivät ovat olleet sen verran vauhdikkaita, että ajattelin vähän levätä ja kerätä voimia maanantaita varten; pääsenhän katsomaan emännän työpaikkaa. Oi, odotan innolla. No, tuli sitä tänään jotain edes tehtyä eikä vain makailtua.


Emäntä teki TAAS töitä. Se on kova työskentelemään. Tää työ sen äitin luona on vaan joku sellanen osa-aikanen, eli se käy silloin tällöin tekemässä jotain paperin pyöritystä. Pääsin kattomaan millaisia papereita ne oli. Paljon sitä olikin.


En jaksanut kauan pyöriä siinä papereiden keskellä, joten tutustuin toimistoon vähän tarkemmin. Löysin myös uuden ystävän. Se on vähän pelottava mutta kun siihen tutustui vähän paremmin, niin se olikin hauska veikko. Sen nimi on Tietokonevirus. Kuullostaa aika kamalalta... virus... Kun kysyin mikä se virus oikein on, niin MsMoney selitti minulle, että tietokonevirus on sellainen, joka tekee tietokoneen kipeäksi ja sekoittaa kaiken. Hui, toivottavasti ei kenenkään tietokone sairastu tuollaisesta viruksesta.

Toimistosta lähdin seikkailemaan olohuoneeseen. Sieltä löysin jonkun kasvin, olikohan juoru nimeltään, en muista nyt ihan varmasti... minuun iski viidakkokuume ja leikin Janea... hypin liaanista toiseen. Minulla oli hurjan hauskaa kunnes minua kiellettiin hyppimästä kukissa. Höh ja pöh. Pitäähän possun saada leikkiä. Siellä oli myös palmu jonka runkoa pitkin kiipesin kun kukaan ei nähnyt, Hih!! Tuo alimmainen kuva on näköjään otettu salaa siellä rotta-paikassa, luulin ettei kukaan nähnyt kun kävin tonkimassa vähän multaa.


Iltapäivällä lähdimme kohti Kouvolaa. Matka sujui mainiosti, käväisimme siinä pupu-paikassa pikaisesti ja juuri ennenkuin pääsimme perille, emännän auto alkoi oikkuilemaan. Minua ihan pelotti, että jäämme siihen. Onneksi pääsimme jatkamaan matkaa. Toivottavasti pääsemme aamulla töihin emännän kanssa, ettei tule jalkapatikkaa tai bussikyytiä. Tosin bussikyyti sopisi, isossa autossa on kiva matkustaa.

Löysin emännän kirjahyllystä paljon pulloja. Se kuulemma keräilee niitä. Oli siellä aika monta niitä pulloja ja osa niistä oli vähän erikoisen muotoisia; oli lamppu, lyhty, auto, kenkä ja rypäleterttu. Taisi siellä olla banaaniterttukin ja trumpetti. Löydätteko minut kuvasta?

Ilta meni lepäillessä ja katellessa telkkarista Survivoria. Se on jännä ohjelma. Ihmiset asuvat viidakossa ja kisaavat mitä kummemmissa lajeissa. Sitten lopussa kaksi joutui lähtemään kotiin kun muut jäivät sinne vielä. Ja nyt sitten päivitän blogia. Katsoin juuri ikkunasta ulos pimeyteen ja siellä on maa valkoinen. Lunta on satanut. Eikö sen talven pitäny olla jo mennyttä? Pitääkö kaivaa sukset esiin? Öööh, ei minulla taida olla suksia. Hih! Pitänee varautua huomenna kylmään ilmaan. Brr....

Tämä pikkupossu menee nyt nukkumaan siihen ihanan ankka-sänkyyn, jotta jaksaa aamulla herätä aikaisin ja mennä töihin emännän kanssa. Siitä lisää sitten huomenna.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja: