19.4.07

Porissa ollaan - torstai 19.4.

Hei vaan taas kaikki!
Saavuin Poriin tänään ja kuulin kuinka tuuli vain vinkui ympärillä. Hetken aikaa jouduin odottamaan noutajaa, mutta onneksi ulkona postilaatikossa ei ollut kylmä. Olihan minulla kunnon vällyt ympärillä.








Uusi emäntä laittoi heti kaikki tavarani talteen johonkin vir... viitr... lasikaappiin. Siellä ne odottavat matkani jatkumista enkä pääse hukkaamaan mitään. Sen verran hyvin taisin sopia sinne itsekin, että meinasin jäädä oven taakse vahingossa. Onneksi emäntä huomasi sen ja otti minut pois kaapista :)
Uuden emännän nimi on muuten Femmie. Aluksi meinasi olla hiukan hankala lausua sitä, mutta kyllä minä jo osaan.


Femmie sanoi, että tiiti oli ollut jo huolissaan minusta ja menin heti luvan saatuani kirjoittamaan voorumille, että ei hätää.
Aika hauskan oloinen tuo voorumi. Siellä näytti olevan tosi paljon ihmisiä ja kaikki vaikuttivat tosi kivoilta.


Sitten halusinkin jo tutustua paikkaan. Vaikutti aika isolt
a.




Keittiötä ihmetellessä Femmie sanoi, että ulkona näkyi ensimmäistä kertaa tänä keväänä västäräkki. Västäräkki on aika hauska lintu. Se heiluttelee koko ajan pyrstöään ylös alas hassusti.










Olohuoneesta löytyi tosi iso kana. Talon isäntä oli kuulemma saanut sen syntymäpäivälahjaksi.
Ensin en meinannut uskaltaa mennä lainkaan lähelle, mutta sitten muistin ettei Suuri Seikkailija voi pelätä.
Sitten jo kiipesinkin kanan selkään eikä pelottanut yhtään!








Makuuhuoneesta löytyi kaksi isoa ja tosi
hauskaa tyyppiä.
Pörrö kertoi olevansa Femmien nalle ja Jeppe tunteneensa isännän jo vaikka kuinka kauan.
Molemmat lupasivat suojella minua, jos tulee ongelmia jonkun kanssa. Nyt ei enää pelota yhtään mikään.








Makuuhuoneesta löytyi my
ös tosi hieno lamppu. Sellaiseen paikkaan olisi kiva mennä millainen lampussa oli. Femmie kertoi että se paikka on tosi kaukana eikä kuulu minun matkasuunnitelmaan. Ehkä sitten kotiväen kanssa joskus pääsen tuonne.
Lamppu on kuulemma Femmien isältä saatu perintönä. Pitääkin kotona kysyä, että mikä perintö on.




Takkahuoneessa oli takka tietysti ja akvaario. Olisin voinut katsella kaloja vaikka kuinka kauan. Taidankin mennä vielä myöhemmin katselemaan niitä kaloja.










Olihan niitä huoneita vielä lisäksi muutama muu, mutta minä lupasin auttaa isäntää ja sen isää moottoripyörän korjaamisessa. Käynnistyminen ei ole kuulemma onnistunut millään vaan on ollut kauhea pauke. Tottakai siis lupasin auttaa, koska en oikein tykkää kovasta paukkeesta.
Enhän minä oikeasti paljon mitään osaa tehdä, mutta annoin paljon neuvoja. Niinhän se sitten pyörä käynnistyi, mutta piti kauheaa meteliä. Onneksi meteli ei kuulu kovasti sisälle.




Pyysin Femmietä ottamaan kuvan naakoista. Minusta oli hurjan hauskaa, kun ne olivat sateensuojassa. Toinen oli linnunpöntön päällä ja toinen jonkun päällä mistä on kuulemma ennen mennyt johto. Onneksi minä saan olla sisällä lämpimässä ja kuivassa.
Femmie muuten pyysi sanomaan, että kuvassa ei ole sen sormet vaan minun pää :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva nähdä Persikka uudessa majapaikassa! :) Toivottavasti teillä on oikein kivaa yhdessä Femmien kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että femmie pyysi sanomaan että se on Persikan pää sillä luulin ensiksi, että hassu femmie on jättänyt sormensa linssi ludeilemaan :D