15.9.07

Konserttiin!

Sunnuntain vietimme marginaalin kanssa neljän seinän sisällä tehden erilaisia koulujuttuja, ja oikeastaan istuimme vaan emännän työpöydän ääressä koko päivän. Siltä päivältä ei siis ole kuvia kun oli niin tylsää.

Maanantaina sain seurata kun marginaali ja joku kaakaopoika pitivät oppilaskunnan päivänavauksen koko koululle sellaisten valkoisten pömpeleiden kautta. Minusta ei ollut kauhean kivaa, kun ne puhuivat heti maanantaiaamuna liikenteessä surmansa saaneista, olipa tyhmä aihe koko viikon aluksi. Ei ne aihetta kuulema itse valinneet, eivätkä musiikkiakaan. Se musiikki ei tuntunut ikinä loppuvan, ja niistä valkoisista pömpeleistä kuului koko ajan "kadulla tuulee, asfaltti kiiltää". Samana päivänä sain myös vähän pyöräillä kotimatkalla marginaalin pyörällä. Se oli aika jännää, koska matka oli niin mäkinen.


Tiistaina ulkoilimme koulun jälkeen kotimatkalla, ja jäimme hetkeksi istuskelemaan yhdelle penkille. Sinä päivänä luin myös marginaalin pikkuveljen kanssa englannin lukuläksyä ääneen. Se oli paljon helpomman näköistä ja kuuloista kuin saksa, jota opiskelimme marginaalin kanssa aiemmin! Jos siis pitäisi valita niin mieluummin ottaisin nelosluokan englannin kuin ysiluokan saksan.


Keskiviikkona oli se suuri päivä kun matkasimme Helsinkiin! Lähdimme linja-autolla Petäjävedeltä pääkaupunkiin Elämä lapselle -konserttiin. Bussi oli vähän ahdas ja kaikki paikat olivat täysiä. Olimme ihan ylhäällä istumassa, marginaali sanoi että olisimme olleet viidenneksi ylimmällä rivillä koko hallissa. Näimme kuitenkin artistit oikein hyvin, mutta 'Niin käy aina' -kylttimme ei oikein näkynyt. Ensimmäisessä kuvassa poseeraan ennen konserttia esiintyneen The Giant Leapin kanssa ja toisessa taas on Jore Marjaranta. Meillä oli kyllä kauhean kiva ilta! Nyt loppuviikosta olemme emännän kanssa olleet kauhean väsyneitä mutta nyt helpottaa jo, kun nukuimme viime yönä kolmetoista tuntia.


Röhkimisiin taasen!

Ei kommentteja: